четвер, 14 серпня 2025 р.

Продукти СССР. Брехливість ГОСТу. Що насправді їли та пили в Совєцькому Союзі? | The Документаліст

 

Дешеві, якісні та натуральні. Такі характеристики продуктам харчування здебільшого дають адепти СРСР, коли говорять про їжу того періоду. Мовляв, у ковбасі було м’ясо, в морозиві – виключно молоко, а у кефірах та сметані – натуральні складники. Жодної хімії та добавок. Але якщо дослідити цю тему глибше, то розумієш, що усе це ще один міф та брехня, а легендарний ГОСТ, державний стандарт якості, ніщо інше, як окозамилювання. Бо ні якісними, ні натуральними продукти в СРСР не були.

Новий випуск The Документаліст розповідає про те, що насправді їли та пили у Радянському Союзі.

Немає коментарів:

Дописати коментар