субота, 28 червня 2025 р.

💥 КЛОПОТЕНКО: САЛО – НЕ ШАРОВАРЩИНА, А БОРОТЬБУ ЗА ВАРЕНИКИ МИ ВЖЕ ПРОГРАЛИ

 

«Суть не в тому, чи їсть людина олів’є. Важливо те, який сенс вона в нього вкладає. Бо їжа – це маркер ідентичності, по ній можна зрозуміти, яка людина», – каже Євген Клопотенко, український шеф-кухар та ресторатор. На його думку, українці вже зібрали “свою” трійку страв, про які повинні заявляти світові – борщ, сирники та чібереки.

А про те, чому в цьому переліку немає вареників, як ставитися до радянських страв на Новий рік та Різдво і чому сало – не шароварщина, а справді українська страва.

Немає коментарів:

Дописати коментар